Tre ledige stillinger i FLT

Leder arbeidslivsavdelingen

Til stillingen søker vi en dyktig og samlende leder med stor gjennomføringsevne og dokumentert ledererfaring. Du ønsker et tydelig utviklings- og resultatansvar. Du vil utøve daglig ledelse av arbeidslivsavdelingen inkludert personalansvar, og sørge for fordeling og oppfølging av arbeidsoppgaver til avdelingens dyktige og erfarne rådgivere.

Se stillingsannonse og søk på stillingen

Rådgiver organisasjonsbygging

Vi søker deg som har erfaring fra organisasjonsbygging i forbund eller tilsvarende og som raskt setter deg inn i nye oppgaver. Hovedoppgaver for stillingen vil være å gi støtte til forbundets nye regionsrådgivere, gi bistand til medlemmer og tillitsvalgte samt støtte leveransene innenfor organisasjonsavdelingens virkeområde. Vikariatet varer i 10 måneder.

Se stillingsannonse og søk på stillingen

Rådgiver – fagansvarlig kursvirksomheten

Til denne stillingen søker vi en engasjert og selvgående person med stor gjennomføringsevne, som ønsker en selvstendig rolle med tydelig resultatansvar. Sentrale arbeidsoppgaver vil være ansvar for utvikling, administrasjon og vedlikehold av forbundets kursportefølje i samarbeid med forbundets ledelse og administrasjon.

Faglig sekretær ved distriktskontoret Hordaland/Sogn og Fjordane

Fellesforbundet søker etter faglig sekretær til distriktskontoret Hordaland/Sogn og Fjordane som er tilknyttet det administrative distriktskontoret ADK Vest. ADK Vest har idag 7 ansatte. Kontorsted for stillingen er Bergen.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene består blant annet av å opprette tariffavtaler, føre forhandlinger og løse tvister i samarbeid med avdelinger og klubber, saksbehandling innenfor lov- og avtaleverk, yrkesskadesaker, samt generell medlemsservice. I samarbeid med avdelingene skal du også delta i arbeidet med å styrke tilgangen av medlemmer i forbundet. Som medarbeider i Fellesforbundet vil du tidvis kunne oppleve stort arbeidspress, men du vil også bli gitt spillerom og fleksibilitet til å løse egne oppgaver.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en kollega som har erfaring som tillitsvalgt og forhandlingsbakgrunn. Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt beherske engelsk. Bruk av elektroniske verktøy er en viktig del av arbeidet. Yrkesfaglig erfaring innen et av forbundets organisasjonsområder er en fordel. Sekretærene har et spesielt ansvar for å profilere Fellesforbundet lokalt for å gi forbundet positiv synlighet i nærmiljøet. Reisevirksomhet må påregnes og det kreves førerkort og bil til disposisjon.

Personlige egenskaper

Det vil bli lagt stor vekt på personlige egenskaper hos den som skal tilsettes i stillingen. Å ha en positiv innstilling til nye utfordringer og kunne ta initiativ til endringer er egenskaper vi ser etter. Du må også være samarbeidsvillig og fleksibel. I tillegg vil evne til å jobbe systematisk, nøyaktig og selvstendig bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg utfordrende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø, lønn etter forbundets lønnssystem og gode pensjons- og forsikringsordninger. Som ansatt i Fellesforbundet gis du også mulighet til å styrke din faglige og personlige kompetanse gjennom arbeidsoppgaver og kurs/videreutdanning. 

Fellesforbundet ønsker et mangfold på arbeidsplassen som gjenspeiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

SØKNADSFRIST 5. AUGUST 2018

FORBUNDSSEKRETÆR I EL & IT FORBUNDET

EL og IT Forbundet er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen. Forbundet har 38 000 medlemmer og et godt utbygd organisasjonsapparat i alle deler av landet.

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær.

Arbeidsoppgaver:

Oppfølging av forbundets tariffavtaler og medlemsgrupper innen installasjonsområdet. Vedlikehold av tariffavtalene og øvrige avtaler innen området, saksbehandling herunder uenigheter fra bedriftene, planlegging av konferanser og kurs.

Andre oppgaver må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner:

·         Tillitsvalgterfaring/erfaring med forhandlinger

·         God kjennskap til lov og avtaleverk innen tariffområdet (Landsoverenskomsten m.m.)

·         God skriftlig og muntlig framstillingsevne

·         Evne til å arbeide selvstendig

·         Gode samarbeidsevner

Vi tilbyr:

·         Et godt arbeidsmiljø

·         Stilling i en IA-virksomhet

·         Lønn og arbeidsvilkår i henhold til tariffavtale

·         Gruppelivsforsikring og pensjonsordning i KLP

Reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidssted: Oslo

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 26.07.18 kl. 16:00

Kontakter:

Forbundsleder Jan Olav Andersen, mobil 908 55 826

Forhandlingsleder Bjørn Fornes, mobil 915 17 398

 

Søknad sendes:
EL og IT Forbundet
V/Anita Hekne (anita.hekne@elogit.no)
Torggt. 12
0181 Oslo