Fagbladet søker journalist i fast stilling - Fagforbundet

Vi søker etter en journalist med nyhetsteft og som kan være med og løfte oss videre i det digitale skiftet vi er midt oppe i. 

Fagbladet er det største magasinet i fagbevegelsen og har det siste året markert oss med dagsordensettende journalistikk. Vi satser videre på undersøkende journalistikk og ønsker derfor søkere med dokumentert kompetanse på dette feltet. 

Du må kunne spore opp de gode historiene, vinkle sakene godt og ha god kjennskap til fagbevegelsen. Det er også en fordel om du har solid video- og fotokompetanse og er nysgjerrig på nye fortellerteknikker.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer
  • Gruppelivsforsikring og pensjonsordning i KLP
  • Lønn i henhold til tariffavtale

SØKNADSFRIST 04.12.2017