Kontorsjef LO-Stat

LO Stat søker en effektiv, tydelig og serviceinnstilt kontorsjef med stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner og evne til raskt å sette seg inn i nye fagområder. Stillingens arbeidsområder inkluderer ledelse av ansatte og administrativ tilrettelegging for tillitsvalgte i LO Stat administrasjon og AS Statstilsattes hus, virksomhetsstyring, økonomiforvaltning, forhandlinger og kontraktsinngåelser, lederstøtte og tilrettelegging for utarbeidelse og oppfølging av LO Stats mål og strategier. 

Kvalifikasjoner: 

* Utdanning fra universitet eller høgskole tilsvarende minimum bachelor samt bred erfaring innen administrasjon, økonomi, personalledelse og/eller HMS. I særskilte tilfeller kan manglende formell utdanning kompenseres med lang og relevant praksis og/eller kombinert  med relevant etter- og videreutdanning

* Kjennskap til sentrale datasystemer 

* God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

LO Stat tilbyr:

* Utfordrende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter, god pensjonsordning og et trivelig arbeidsmiljø

* Stillingen er definert som en særlig selvstendig stilling, lønn etter avtale, med pensjon og gruppelivsforsikring i Sparebank 1.

Stillingen inngår i ledergruppen

 

SØKNADSFRIST 24.11.2017

Spørsmål om stillingen kan rettes til LO Stat leder Egil Andre Aas (Tlf. 928 40 455, e-post: eaa@lostat.no) eller kontorleder Bente Dragseth (Tlf. 450 24 813, e-post: bente.dragseth@lostat.no)

Søknad, attester og vitnemål sendes til LO Stat, Møllergata 10, 0179 Oslo eller e-post: post@lostat.no