Kommunikasjonsrådgiver i LO, Avdeling for informasjon og rådgiving

Det er ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver i LO, Avdeling for informasjon og rådgivning.

Arbeidsoppgaver

Avdeling for informasjon og rådgivning har ansvaret for LOs kommunikasjonsvirksomhet, strategisk og operativt. Avdelingens arbeidsområde omfatter presse- og samfunnskontakt, strategisk rådgivning for LO-ledelsen, profilering, LO på sosiale medier og LOs internett- og intranettsider. Avdelingen har høy produksjon av taler, kronikker, uttalelser mv. Den nye medarbeideren vil arbeide på hele feltet, med hovedvekt på aktivt kommunikasjonsarbeid mot media.

Kvalifikasjoner

Vi søker en erfaren, utadrettet, initiativrik og ansvarsfull medarbeider med interesse for og innsikt i samfunnspolitiske spørsmål, kunnskap om fagbevegelsen, god skriftlig og muntlig framstillingsevne og kommunikasjonsfaglig eller journalistisk bakgrunn.

Vi tilbyr

•spennende arbeidsoppgaver
•fleksibel arbeidstidsordning
•gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger
•lønn etter Landsoverenskomsten mellom AAF/HK

SØKNADSFRIST 26.01.2018