Rådgiver, Forhandlings- og HMS-avdelingen, LO Oslo

Det er en ledig stilling som rådgiver ved LOs forhandlings- og HMS-avdeling. LOs forhandlings- og HMS-avdeling har totalt 23 medarbeidere, hvorav 8 har sin arbeidsplass utenfor Folkets Hus, som anleggskoordinatorer knyttet til store anlegg samt en Offshoresekretær.

Arbeidsoppgaver

Avdelingen har ansvar for mange spennende arbeidslivspolitiske områder som tariffoppgjør og tariffpolitikk, overenskomstopprettelser og tvistebehandling, LOs organisasjonskomité og hovedavtalene. Videre har avdelingen ansvar for oppfølging og utvikling av Arbeidsmiljøloven m./forskrifter og arbeidsmiljøspørsmål, herunder bistand til LOs forbund og arbeid mot sosialdumping og for et seriøst arbeidsliv. Avdelingen har også ansvar for LOs arbeid med arbeidstid, helse og for IA-avtalen, kjemisk-fysisk og psykososialt arbeidsmiljø, personvern og overvåking i arbeidslivet, og bedriftsdemokrati/samfunnsansvar. Den nye rådgiveren skal i hovedsak arbeide med saker knyttet til tariffpolitikk, overenskomstopprettelser og tvistebehandling og tariffoppgjør, samt interne organisasjonssaker. Det må også påregnes andre arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

 • erfaring som tillitsvalg

 • kjennskap til lov og avtaleverket

 • god kjennskap til fagbevegelsen og LOs organisasjonsstruktur

 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • evne til å arbeide selvstendig og til å delta i teamarbeid

Vi tilbyr

 • gode lønns- og arbeidsvilkår

 • gode pensjons- forsikrings- og velferdsordninger

 • interessante arbeidsoppgaver i et tverrfaglig arbeidsmiljø

 • avtale om fleksibel arbeidstid

 • gode muligheter for etter- og videreutdanning

 • stillingen lønnes iht. Landsoverenskomsten mellom AAF og HK
  Søknadsfrist: 24.06.2019